Harry Potter - Golden Snitch 2 Emma Refvs Kuriosa: Bee & Puppycat

torsdag 18 december 2014

Bee & Puppycat

Cartoon Hangover har gjort det igen - fast typ ännu bättre än deras show Bravest Warriors (i min mening)!! Bee & Puppycat handlar om en tjej (Bee), som precis har fått sparken från ett kattkafé, och Puppycat, som ser ut som en katt men luktar som en hund, och är ganska... badass?! De får sporadiska uppdrag från en jätteTV i rymden för att kunna betala räkningarna.

Tunga saker som Bee & Puppycat tar upp på ett väldigt fint, avslappnat sätt är exempelvis; självskada, att inte ha en fast inkomst, att ha svårt att få ihop pengar, att ge upp vissa saker i förmån för andra, talproblem, att inte växa upp eller se världen på samma sätt som sina jämngamla.
Natasha Allegri som är skaparen bakom serien jobbar även med tvserien Adventure Time, där hon har varit med och skapat bl.a. könsbytet på flera karaktärer (Fionna, Cake, Prince Gumball, Marshall Lee o.s.v.). Hon är helt enkelt någon som redan har bevisat sin episka talang, men som intar tronen med Bee & Puppycat!

KOLLA IN NU GENAST!!!

1 kommentar:

  1. KAMPANJ Just nu bjuder vi på dekor till din postlåda, börja med att välja önskad stil på texten, sen skriver du in önskad text i rutan. Önskar du ett speciellt ...



    Postlåda

    SvaraRadera